Νέα επεισόδια στη Μόρια: Συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών και Αστυνομίας

Σοβαρές συγκρούσεις, για μια ακόμα φορά, βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου, στη Μόρια, ανάμεσα σε πολυάριθμες ομάδες διαμαρτυρόμενων μεταναστών -κυρίως Αφρικανών- και ισχυρών δυνάμεων της Αστυνομίας. Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα.Σοβαρές συγκρούσεις, για μια ακόμα φορά, βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου, στη Μόρια, ανάμεσα σε πολυάριθμες ομάδες διαμαρτυρόμενων μεταναστών -κυρίως Αφρικανών- και ισχυρών δυνάμεων της Αστυνομίας. Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα.

Σοβαρές συγκρούσεις, για μια ακόμα φορά, βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου, στη Μόρια, ανάμεσα σε πολυάριθμες ομάδες διαμαρτυρόμενων μεταναστών -κυρίως Αφρικανών- και ισχυρών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Παράλληλα -και προφανώς για αντιπερισπασμό- στη βόρεια πλευρά του Κέντρου, σε ελαιοκτήματα στον εξωτερικό χώρο, μπήκαν φωτιές, οι οποίες πήραν γρήγορα διαστάσεις.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής μαζί με πυροσβεστικά αεροπλάνα επιχειρούν προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvonews, οι μετανάστες έχουν κλείσει το δρόμο με κάδους απορριμμάτων τους οποίους καίνε, ενώ έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλά ΙΧ αυτοκίνητα.

Μάλιστα, έχουν καταστραφεί πάνω από δέκα αυτοκίνητα ιδιωτικής εταιρείας ενοικιάσεων, τα οποία είχαν εκμισθωθεί από την Frontex, όπως είπε στο “Πρώτο Θέμα” ο ιδιοκτήτης τους Γιώργος Σιταράς.

1 Comment on "Νέα επεισόδια στη Μόρια: Συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών και Αστυνομίας"

  1. Οι φασαριες δεν ειναι ασχετες με την γεωτρηση στην Κυπρο!! Αυτο αποδεικνυει οτι η Τουρκια τους καθοδηγει!! Πιθανον να εξεγερθουν σε ολη την ΕΕ!!! Αυτο πρεπει να λεμε στους εταιρους!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*