Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές

SORRAS01-13DECEMBER2013

Του Ελευθέριου Ρήνου

Ένα τραγικό λάθος των οπαδών του Αρτέμιου Σώρρα, αποκαλύπτει πτυχές της υπόθεσης και φανερώνει ότι τα άχρηστα χρεόγραφα, τα οποία διακινεί ο Πατρινός κατά φαντασία τρισεκατομμυριούχος, προέρχονται από τον εγνωσμένης αξίας διεθνή απατεώνα Stephen Louis Wozny. Ας είναι καλά ο Strovoliotis και το πρόσφατο αφιέρωμα του στο Σώρρα

Μία από τις ερωτήσεις την οποία αποφεύγουν μετά μανίας όλα τα “υψηλόβαθμα” στελέχη του απένταρου επενδυτή Αρτέμιου Σώρρα είναι αν τα αμερικάνικα “ομόλογα” με τα οποία θα επιχειρήσουν να μας σώσουν είναι αυτά του Stephen Louis Wozny. Το ερώτημα έχει τεθεί πολλές φορές.

Απάντηση βέβαια στο ερώτημα δεν έχει δοθεί ποτέ. Ούτε από τον ίδιο τον Αρτέμιο Σώρρα, ούτε από τον πρόεδρο του οργανισμού END Εμμανουήλ Λαμπράκη, αλλά ούτε και από την σύμβουλο επενδύσεων ακίνητης περιουσίας κα Βίκυ Χαραλάμπους. Συνήθως είτε ξεχνάνε την ερώτηση, είτε μασάνε τα λόγια τους. Εκεί που δεν μασάνε τα λόγια τους είναι σε αφίσες με τις οποίες υπόσχονται λύσεις στα κόκκινα δάνεια, να σώσουν τη χώρα από το διεθνές χρέος και όλα αυτά τα μαγικά μέσα από τις επενδύσεις ενός ανθρώπου από την Πάτρα που δεν εμφανίζει ποτέ χρήματα.

Δεν έχει κάνει επενδύσεις, δεν παράγει κάτι, δεν έχει εργαζόμενους, δεν έχει ακίνητα, δεν μπορεί να εξηγήσει καν τι δουλειά κάνει. Δίνει όμως άπλετα υποσχέσεις σε ανθρώπους που βασανίζονται από την οικονομική κρίση και έχουν φτάσει στα όρια τους. Με το αντάλλαγμα να τον ακολουθήσουν όμως σε θεωρίες φυλετικής καθαρότητας και χιτλερικής προπαγάνδας, που ντρέπομαι να ακούω το 2014 στην Ελλάδα.

Ο λόγος που η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη θέση των συνανθρώπων μας, δεν ακουμπάει το θέμα του Stephen Louis Wozny είναι γιατί είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι ο συγκεκριμένος αμερικανός πρώην δικηγόρος είναι απατεώνας. Είναι ένας κομπιναδόρος, που προσπάθησε να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ένας “εξυπνάκιας” που θεώρησε ότι το όνομα του είναι trademark και προσπαθούσε να χρεώσει τη χρήση του ονόματος του μόλις 500.000 δολάρια για κάθε φορά που κάποιος το ανέφερε.

Αυτός ο κομπιναδόρος λοιπόν, διαγράφηκε από το δικηγορικό σύλλογο της Washington και του ζητήθηκε να δει ψυχίατρο. Ολόκληρη η απόφαση διαγραφής του έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό του συλλόγου και έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington εδώ: https://www.mywsba.org/DisciplineNotice/DisciplineDetail.aspx?dID=537

Για αυτές ακριβώς τις δημοσιεύσεις, και επειδή όπως προείπαμε το όνομα του είναι και καλά trademark, ζήτησε με τιμολόγιο από το δικηγορικό σύλλογο της Washington ένα ποσό κοντά στα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια! Και ο δικηγορικός σύλλογος του απάντησε ότι δεν του χρωστάει το παραμικρό και τον παρέπεμψε στο ανώτατο δικαστήριο για διαγραφή. Ο κομπιναδόρος όμως παρά την απόφαση του δικαστηρίου και την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου, εξέδωσε μονομερείς διεθνείς συναλλαγματικές σε βάρος του συλλόγου, τις έκοψε σε κομμάτια και άρχισε να τις εμπορεύεται. Άρχισε να διακινεί δηλαδή κουρελόχαρτα, που δεν είχαν την παραμικρή αξία, και εκχωρούσε έναντι αντιτίμου ποσοστό από το δικαίωμα είσπραξης των ανύπαρκτων 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και όλα αυτά γιατί το όνομα του ήταν trademark… σαν την coca cola…

Κάποια στιγμή όμως το κόλπο πάλιωσε. Η κομπίνα σταμάτησε να δουλεύει. Υπάρχουν πολλοί χαζοί έξω, αλλά ακόμη κι αυτοί μαθαίνουν τι γίνεται στην πιάτσα τελικά. Συν ότι το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση ότι όλες αυτές οι συναλλαγματικές, στις οποίες φέρεται να χρωστάει η Αμερική χρήματα σε τρίτους, από το 2001 και μετά είναι άκυρες και δεν αξίζουν ούτε καν το χαρτί στο οποίο είναι τυπωμένες. Ολόκληρη η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών βρίσκεται εδώ: http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/ig/Pages/Scams/Bogus-Sight-Drafts.aspx

Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε συσχέτιση με τον Stephen Louis Wozny, τον πατέρα της απάτης, είναι μια καυτή πατάτα που δεν θέλουν να ακουμπήσουν όσοι γνωρίζουν. Πριν κάποιο καιρό δημοσιεύσαμε όλα τα σχετικά έγγραφα που συνδέουν την εταιρεία του απατεώνα Wozny, την Red Panther Limited με έδρα τις Σεϊχέλες και εκπρόσωπο κάποιον James Salmon, με τον Αρτέμιο Σώρρα. Σύμφωνα με τα έγγραφα ο Σώρρας είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και αποκλειστικός μεσάζοντας για τα κουρελόχαρτα και τις παρανοϊκές ιδέες του Wozny και των συνεργατών του.

Μάλιστα, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία πήγαμε ένα βήμα παραπάνω και δημοσιεύσαμε και τη λίστα των κωδικών όλων αυτών των ακάλυπτων και πλαστών συναλλαγματικών που διακινεί πλέον ο Σώρρας, συνεργαζόμενος με το διεθνές κύκλωμα απατεώνων. Αυτό το έγγραφο λοιπόν, το δημοσιεύουμε και πάλι σήμερα. Πρόκειται για την εξουσιοδότηση (Power of Attorney) της εταιρείας Red Panther Limited προς το Σώρρα και συμπεριλαμβάνει και τους σχετικούς κωδικούς των ακάλυπτων συναλλαγματικών.

POASORRAS3p1-001   POASORRAS3p2-001 POASORRAS3p3-001

Πρόσφατα όμως, ο Strovoliotis απομόνωσε μια εικόνα που μοίραζαν στο Facebook οι οργανωμένοι και φανατικοί οπαδοί της κίνησης Σώρρα για να αποδείξουν ότι τα λεφτά υπάρχουν. Η εικόνα αυτή αποτυπώνει μια Απόδειξη Κατάθεσης (custodial deposit receipt) 500 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα ιδιωτικό καταθετήριο.

CDR-Federal-Transfer

Η ονομασία του καταθετηρίου αυτού είναι γνωστή από το παρελθόν. Πρόκειται για μια ανύπαρκτη εταιρεία – φάντασμα, πίσω από την οποία κρύβει το κύκλωμα τα πλαστά παλιόχαρτα του Wozny, μια και η εμφάνιση τους θα προκαλούσε πανικό και συλλήψεις. Για τους αποδοθεί κάποια αξιοπιστία, αντί να εμφανίσουν τα άχρηστα χρεόγραφα, εμφανίζουν τις αποδείξεις κατάθεσης τους στο ιδιωτικό καταθετήριο, το οποίο προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν τράπεζα.

Όποιος ενδιαφερθεί να μάθει αν τα λεφτά υπάρχουν, θα πρέπει να περάσει από τον ελεγχόμενο ενδιάμεσο που φυσικά θα βεβαιώσει ότι τα λεφτά υπάρχουν… Ότι ακριβώς έκανε ο Anthony Diamond, ο καταδικασμένος απατεώνας για οικονομικά εγκλήματα στον Καναδά, που εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Αθήνας ως ο πρόεδρος της Montreal Bank και υπεύθυνος της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος του Καναδά και βεβαίωσε ενόρκως ότι τα λεφτά υπάρχουν!!! Μόνο που εκτός από καταδικασμένος (http://www.lawtimesnews.com/201210012084/headline-news/court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order) τον κυνηγάνε και οι κανονικές τράπεζες να του κάνουν κατασχέσεις στα κλειστά γραφεία των εικονικών εταιρειών του…

Μάλιστα, επειδή το σκηνικό είναι στημένο πρόχειρα, μπορεί να δει κάποιος τη διαφορά ανάμεσα στην ονομασία της εταιρείας στον τίτλο (Federal Transfer & Custody Agents Inc.) και τη σφραγίδα (Federal Stock Transfer & Custody Agent Inc.) Κάποιος ξέχασε τη λέξη “stock” ενώ στη μία πλευρά λέει “Agents” και στην άλλη “Agent”. Μοναδικές μαϊμουδιές…

Το σημείο όμως που είναι πραγματικά αποκαλυπτικό είναι ο αριθμός της Διεθνούς Συναλλαγματικής, πάνω στην οποία στηρίζεται αυτή η απόδειξη κατάθεσης CDR. Σε αυτό το έγγραφο λοιπόν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι αυτή η απόδειξη κατάθεσης των 500 εκατομμυρίων αντιστοιχεί στο IBOE με κωδικό αριθμό 2012-0500-SLW-0010-0505.

Τα γράμματα SLW στη μέση του κωδικού αντιστοιχούν στο όνομα του απατεώνα Stephen Louis Wozny, αφού και αυτός όπως άλλοι “καλλιτέχνες” είναι περήφανος για το δημιούργημα του. Όμως ο κωδικός 2012-0500-SLW-0010-0505 δεν είναι τυχαίος. Περιλαμβάνεται στη λίστα την οποία δημοσιεύσαμε παραπάνω και δείχνει τα χρεόγραφα που αναλαμβάνει να διακινήσει ο Αρτέμιος Σώρρας εκ μέρους της εταιρείας Red Panther Limited (είναι το έκτο στη σειρά). Επομένως, το χρεόγραφο πάνω στο οποίο εκδόθηκε η συγκεκριμένη απόδειξη κατάθεσης, ανήκει στη σειρά που δημιούργησε ο Stephen Louis Wozny αναφορικά με το εικονικό και ανείσπρακτο χρέος του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington, υπόθεση που κρίθηκε στα αμερικανικά δικαστήρια ως ξεκάθαρη απάτη.

Πλέον είναι σαφές ότι τα χρεόγραφα με τα οποία κυκλοφορεί ο Αρτέμιος Σώρρας ανήκουν στη διεθνή σπείρα απατεώνων του Stephen Louis Wozny. Αυτό προκύπτει πέραν κάθε αμφιβολίας και όποιος υποστηρίζει τέτοιες απονενοημένες απάτες, απλά παίζει με τον πόνο των συνανθρώπων μας και πουλάει ψεύτικές ελπίδες. Τουλάχιστον το νερό του Γιώργου Καματερού δρόσιζε και λίγο..

Το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί οι αρμόδιοι δεν έχουν επικοινωνήσει με την πολιτεία της Washington για να πάρουν και αυτοί επίσημα αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι Department of Licensing, τηλέφωνο 001-360-664-1530, email: [email protected], ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσουν το φάκελο του Stephen Louis Wozny με τα έγγραφα που αφορούν το Δικηγορικό Σύλλογο της Washington (αριθμός φακέλου 2012-220-4291-9). Μέσα στο φάκελο των σχεδόν 700 σελίδων βρίσκονται και οι εξουσιοδοτήσεις προς το Σώρρα, αλλά και αντίγραφα από τα κακοφτιαγμένα, ακάλυπτα χρεόγραφα του Wozny.

Στη συνέχεια αρκεί ένα απλό τηλεφώνημα στο υπεύθυνο τμήμα του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών, που ασχολείται με τέτοιες απάτες, για να διαπιστωθεί ότι όλες αυτές οι συναλλαγματικές είναι άχρηστες (το τηλέφωνο είναι 001-304-480-6405). Με αυτή την υπόθεση ασχολούμαι από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των “ομολόγων”, όπως είχα ασχοληθεί και παλαιότερα με την υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής, η οποία είναι εντελώς διαφορετική, ωστόσο έχει κακοποιηθεί από τις θεωρίες συνωμοσίας και τα λάθη της ομάδας Σώρρα.

Έχω κατηγορηθεί με απίστευτους χαρακτηρισμούς από τον άφραγκο επενδυτή και τα “παιδιά” του, τα οποία μου έχει υποσχεθεί ότι θα ασχοληθούν μαζί μου στο προσεχές μέλλον. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν ρίχνω ευθύνες στο Σώρρα και τους παρατρεχάμενους του. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Μαζεύουν οπαδούς, τους οποίους προσπαθούν να φανατίσουν με παραμύθια και φρούδες ελπίδες. Αυτοί που σίγουρα έχουν ευθύνες είναι οι αρχές, που δύο χρόνια τώρα αφήνουν να εξελίσσεται το θέατρο του παραλόγου και επιτρέπουν σε κάποιους να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία απλών πολιτών κατά χιλιάδες. Όταν σε μία χώρα δεν υπάρχουν τα βασικά αντανακλαστικά προστασίας από τέτοιες τραγικές καταστάσεις, τότε ας μην αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε φτάσει σε αυτά τα κακά χάλια.

Παρόμοιο μερίδιο ευθύνης όμως έχουν και όλοι όσοι άκριτα αποδέχονται τέτοια παραμυθάκια, μετά από όσα έχει τραβήξει αυτός ο έρημος τόπος από “σωτήρες” και “επενδυτές”.  Και από τα “ομόλογα του Wozny”, η ομάδα της END πήγε στο “παγκόσμιο καταπίστευμα” του φαντασμένου Keenan, τον οποίο και αυτόν αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ο Σώρρας. Όλα τα καλά παιδιά…

Απλοί άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα πηγαίνουν σε δήμους και υποβάλουν αιτήσεις χρηματοδότησης από το “παγκόσμιο καταπίστευμα”, μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας και διεθνή απάτη αμερικανικής προέλευσης!  Αν μετά από όλα αυτά, δεν γίνει επίμονα η ερώτηση “Τα 600 δις που θα σώσουν την Ελλάδα είναι του Wozny;” θα σταθώ στο παράθυρο του σπιτιού μου και θα περιμένω να περάσει το Γέτι των Ιμαλαΐων…

12 Comments on "Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές"

 1. Comment…

 2. Αντώνης | March 14, 2014 at 5:31 AM | Reply

  Μπράβο, συγχαρητήρια και ευχαριστώ για την ενημέρωση.

 3. κωστας | March 14, 2014 at 6:22 AM | Reply

  ο κοσμος θελει να πιστευει σε κατι εχει αυτη την αναγκη να ερθει καποιος να τον σωσει απο αυτη τη μιζερια…….οποτε εμφανιζονται καθε τοτε προφητες και απατεωνες και δεν βλεπουν τιποτα αλλα απο τον σωτηρα τους ……ε ετσι ηρθε και ο αφραγκος Ωνάσης

 4. Περίεργος | March 14, 2014 at 5:22 PM | Reply

  Τα μυστικά προκαλούν παρεξηγήσεις.
  Να προσθέσω και εγώ κάτι που παρατήρησα. Αυτό το “μαϊμουδιστικο” καταθετηριο με τα πραγματικά γελοία λάθη, λεει και κάτι άλλο: κατάθεση 18-12-2012 και ειναι 500 εκατ. Αντίθετα τα ομόλογα των 600 δις κατατέθηκαν πριν τον Οκτώβριο του 12 και ειναι των 100 δις.
  Πάντως τα στοιχεία αυτά δημιουργούν συνδέσεις ανάμεσα στον σωρρα και τον SLW και εγείρουν υποψίες. Αλλά δεν αποδεικνύουν κάτι άλλο. Αντίθετα ο σωρρας έχει ένα δικαστήριο που έλεγξε τους κωδικούς των 100 δις. Άρα εδώ λέτε οτι το δικαστήριο έκανε λάθος…….
  Τελευταίο περίεργο ειναι οτι εσείς ζητάτε να γίνει έλεγχος τωρα…..ενώ ο σωρρας ζητάει να γίνει έλεγχος από την αρχή.!

 5. Dr. Fotis K. Liotopoulos | March 16, 2014 at 4:37 AM | Reply

  Η σύνδεση με Wozny είναι γνωστή εδώ και ~2 χρόνια κ. Ιγνατίου (για όσους παρακολουθούμε το θέμα). Το επικαλούνται εξ’ αρχής οι πολέμιοι του κ. Σώρρα εκ της Ομογένειας. Επίσης, αναφέρεται και στην εσωτερική επιστολή της ΤτΕ προς Προβόπουλο που “διέρρευσε” η ΤτΕ. Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει συλλήψεις το FBI; (το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει παραβατική πράξη κατά το αμερικανικό ομοσπονδιακό δίκαιο είναι ανακριβές, γιατί ακόμη και η απόπειρα μαζικής παραπλάνησης είναι ομοσπονδιακό αδίκημα, ιδιαίτερα όταν έχει διακρατικές διαστάσεις και αφορά και το Foreign Office).
  Επίσης, γιατί δεν παρουσίασε κανένας μέχρι σήμερα τα στοιχεία αυτά στα 2 ελληνικά δικαστήρια που έγιναν (και κέρδισε ο κ. Σώρρας); Γιατί η ΤτΕ δεν συνέδραμε το Ελληνικό Δημόσιο στις δικαστικές αυτές υποθέσεις με έγγραφες αποδείξεις ότι τα έγγραφα (IBOE) του κ. Σώρρα είναι άνευ αξίας; (Δεν έχει την αρμοδιότητα να ζητήσει την επιβεβαίωσή της μήπως;; (αστείο..) )
  Μήπως ο λόγος είναι ότι, αν ψαχτεί το θέμα σοβαρά, ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου για το θέμα των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, που καίει;;..
  Τέλος, αν είναι όντως απατεώνας ο κ. Σώρρας, υπάρχουν και αυτεπάγγελτες εισαγγελικές έρευνες.. Γιατί δεν γίνονται; (Εδώ, ο κ. Σώρρας έχει απευθύνει επιστολή προς τον πρόεδρο του Α. Πάγου!.. Ας καλέσει επιτέλους κάποιος (π. Αρείου Πάγου, π. Δημοκρατίας, κλπ. τον κ. Προβόπουλο να δώσει εξηγήσεις με έγγραφα και όχι με προφορικές απαξιωτικές δηλώσεις..).

 6. Dr. Fotis K. Liotopoulos | March 16, 2014 at 6:22 AM | Reply

  Σημειώστε επίσης ότι το έγγραφο Power of Attorney έχει ημερομηνία 1/8/2012 και αναφέρει στη λίστα το IBOE 2012-0500-SLW-0010-0505, το οποίο, στη φωτογραφία φαίνεται να έχει εκδοθεί την 18/12/2012.
  Μήπως παραείναι πολλά τα “λάθη” στο εν λόγω φωτογραφηθέν IBOE;
  Σε κάθε περίπτωση, εάν είναι έτσι και αυτά που προσκομίστηκαν στο ελληνικό δικαστήριο, υπάρχει πλέον σαφές αδίκημα με το οποίο μπορεί να καταδικαστεί άμεσα ο κ. Σώρρας. Ας γίνει λοιπόν, να τελειώνουμε.. (..γιατί δεν γίνεται;;..)

 7. Γιώργος | March 17, 2014 at 3:09 AM | Reply

  Για όσους ρωτάνε, γιατί δεν πιάνουν τον Σώρρα, ας αναρωτηθούν ποιον οφελεί να μην τον πιάσουν και πού θα στραφούν οι οπαδοί του μετά.

 8. ΜΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | March 17, 2014 at 7:30 AM | Reply

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ “ΣΩΡΡΑΣ”. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ” ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ) ΤΙ ΗΤΑΝ; ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ; ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ “ΚΑΤΙ” ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ “ΣΩΡΡΑΣ”. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΦΑΛΗ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ! (ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ). ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. “ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ”; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΥΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ! ΠΩΣ; ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ “ΤΑΖΟΝΤΑΣ” ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ), ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ “ΕΡΧΕΤΑΙ” Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΩΘΕΝ (ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΙ ΕΚΑΜΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! (ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΧΕΔΙΟ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ). ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΣΕ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΣΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ; ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΙΚΑΝΗ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ.(ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ “ΠΟΡΝΕΣ” ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!) ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ Χ.Α ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗ ΔΙΕΛΥΣΑΝ!!! ΑΠΛΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ: ΔΙΔΑΣΚΕΙ!

 9. Σ. Βιτάλης | March 17, 2014 at 2:11 PM | Reply

 10. ΜΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | March 17, 2014 at 3:32 PM | Reply

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑΥΡΟ, Μ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ..:-)

 11. PRODROMOS ZOUMIS | March 17, 2014 at 8:40 PM | Reply

  Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΩ ΤΗΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Metania.

  ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠ. ΖΟΥΠΑΠΑΝΙΩΤΗ, ΜΗΤΣ ΦΑΤΟΥΡΟΥ, ΑΓΓ. ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, Γ. ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ, κ.ά…

  ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  ΣΤΙΣ 8 ΜΑΪΟΥ ΒΓΗΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓ. ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΗΡΥΞΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ…!!!

  ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ 2013, ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, (ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ), ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ Ο Stephen Louis Wozny ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…!!!

  Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ, ΕΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

 12. ΜΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | March 18, 2014 at 1:40 AM | Reply

  ΚΥΡΙΕ ΖΟΥΜΗ, ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΘΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΑΡΧΙΚΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΨΙΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ “ΒΟΛΕΥΕΙ” ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ..600 ΔΙΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΙ ΟΛΑΣ!!! :-) Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ: ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ. ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*