Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πραγματοποιεί την Τετάρτη επίσημη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ακούει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τις φιλαρμονικές ορχήστρες της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, στο Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία. ΓΤΠ, Χ. ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ακούει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τις φιλαρμονικές ορχήστρες της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, στο Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία. ΓΤΠ, Χ. ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ

Για το Ριάντ αναχωρεί αύριο το απόγευμα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπου την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλιά της χώρας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, στο Παλάτι και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που θα παραθέσει προς τιμή του ο Βασιλιάς. Θα ακολουθήσουν επίσημες διαβουλεύσεις των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και υπογραφή συμφωνιών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Διάδοχο του Θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά την παραμονή του στο Ριάντ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει επίσης συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (Gulf Cooperation Council) και θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της κυπριακής εταιρείας J&P, όπου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση προς τιμή του.

Στο Ριάντ, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Μεταφορών, Ενέργειας, και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα επιστρέψουν στην Κύπρο το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου.

Be the first to comment on "Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πραγματοποιεί την Τετάρτη επίσημη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*