«Όταν παρεκτρέπονται οι γείτονες οφείλουμε να τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο», λέει ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος παρέστη στη Δοξολογία για το Νέο Έτος, στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής ΣαίταςΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος παρέστη στη Δοξολογία για το Νέο Έτος, στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας

Δεν διακατεχόμαστε από καμιά αλαζονεία, δεν υπερτιμούμε τις δυνάμεις μας, ούτε πρόκειται να τις υποτιμήσουμε, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προς τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για ευχές για το Νέο Έτος 2018.

«Ο ρόλος μας είναι ιστορικός ακόμα και στους γείτονές μας. Όταν παρεκτρέπονται οφείλουμε να τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο», προσέθεσε ο Πρόεδρος και υπογράμμισε:

«Η εκτίμηση στη χώρα είναι μεγάλη, όταν χρειαστεί είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, και θα το δείξουμε».

Νωρίτερα ο κ. Παυλόπουλος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας για ευχές για το Νέο Έτος 2018.

Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της Κοπτικής Εκκλησίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ζήτησε να μεταφέρει την αγάπη του και τις ευχές του και ευχήθηκε «καλή δύναμη σ’ αυτό που κάνετε», ενώ στον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια «για όλα αυτά που κάνετε».

ΕΙΔΗΣΗ: “Να σκέφτεσαι και μετά να ομιλείς”: Απάντηση Μαξίμου στον Τσαβούσογλου που απειλεί την Ελλάδα

Be the first to comment on "«Όταν παρεκτρέπονται οι γείτονες οφείλουμε να τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο», λέει ο Πρόεδρος"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*