Φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν: Τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο, λέει η Γεννηματά και κατηγορεί Τσίπρα

Η  Φώφη Γεννηματά στη Βουλή. Φωτογραφία Αρχείου.  ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής ΣαίταςΗ Φώφη Γεννηματά στη Βουλή. Φωτογραφία Αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Οι άκαμπτες δηλώσεις Ερντογάν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο, επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη αρχικά είχαμε προβλέψει και τονίσει: ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως διπλωματική προετοιμασία της επίσκεψής του. Απαράδεκτο, αλλά κυρίως επικίνδυνο για την χώρα» σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνοντας ότι «συνεχώς ο κ. Τσίπρας “πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος” και δυστυχώς μαζί του τα ελληνικά συμφέροντα».

Η κ. Γεννηματά τόνισε, ότι «ήταν φιάσκο η επίσκεψη στις ΗΠΑ, μεγαλύτερο φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν, που τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο».

Η Φώφη Γεννηματά είπε ότι η «ελληνική κυβέρνηση -και πρώτα ο πρωθυπουργός- έχει μεγάλη ευθύνη για τα όσα συνέβησαν σήμερα» εξηγώντας:

«Επειδή ζήτημα αναθεώρησης της Συνθήκης δεν υπάρχει.

Επειδή ποτέ ως τώρα δεν έχει τεθεί από την χώρα μας ζήτημα ερμηνείας, και ατόπως ετέθη.

Επειδή οι απαράδεκτες θέσεις του Τούρκου Προέδρου και η συζήτηση στην οποία μπήκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, όχι μόνο δεν προάγουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά τις γυρίζουν σημαντικά βήματα πίσω».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

07/12/2017 17:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν: Τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο, λέει η Γεννηματά και κατηγορεί Τσίπρα"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*