Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την εκλογή του ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. Κόσμος προσέρχεται για να ψηφίσει στις εκλογές για τον επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. Κόσμος προσέρχεται για να ψηφίσει στις εκλογές για τον επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Χωρίς σημαντικά προβλήματα άνοιξαν στις 8 το πρωί οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας για τον νέο φορέα της προοδευτικής παράταξης.

Ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά ξεπεράστηκαν γρήγορα και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Αρκετά ικανοποιητικός είναι και ο ρυθμός προσέλευσης των μελών και φίλων για να ψηφίσουν τη νέα ηγεσία επιλέγοντας την Φώφη Γεννηματά ή τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Και οι δυο υποψήφιοι πρόκειται να ψηφίσουν στις 11, η μεν κ. Γεννηματά στο Καματερό ενώ ο κ. Ανδρουλάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ψηφοφορία γίνεται από τις 8 το πρωί έως στις 8 το βράδυ και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο είτε δήλωσαν μέλη είτε φίλοι σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν ή βρίσκονται κοντύτερα. Δεν απαιτείται η καταβολή 3 ευρώ, όπως την προηγούμενη Κυριακή. Όμως, όποιος θέλει μπορεί να δώσει χρήματα για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική.

Τα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 9-10 το βράδυ.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

19/11/2017 09:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την εκλογή του ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*