Πρόθεση του ΕΣΡ να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν και σε προκήρυξη για τις θεματικές άδειες

Φάκελο στο ΕΣΡ κατέθεσαν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1 και Ε. Στις 15:00 λήγει η προθεσμία. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕΦάκελο στο ΕΣΡ κατέθεσαν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1 και Ε. Στις 15:00 λήγει η προθεσμία. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν σε προκήρυξη και για τις θεματικές άδειες, προτίθεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δηλώνει ο Αντιπρόεδρος της Αρχής Ροδόλφος Μορώνης.

Ο κ. Μορώνης, στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, ενόψει της δημοσίευσης της προκήρυξης των επτά τηλεοπτικών αδειών γενικού περιεχομένου, η οποία αναμένεται να γίνει αύριο Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, αναφέρει ότι το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει έλεγχο των υποψηφίων και κατάρτιση του καταλόγου των τελικώς συμμετεχόντων στη διαδικασία, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΕΣΡ.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ χαρακτηρίζει σωστή την απόφαση για τη μείωση του φόρου τηλεοπτικής διαφήμισης στο 5% με το σκεπτικό ότι πάρθηκαν υπ’ όψιν όλες οι παράμετροι επί του θέματος.

ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA ΕΔΩ

19/11/2017 09:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Πρόθεση του ΕΣΡ να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν και σε προκήρυξη για τις θεματικές άδειες"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*