«Γυμνή η Εθνική Φρουρά, γυμνοί και οι εθνοφρουροί»: Η Αλληλεγγύη κατηγορεί Φωκαΐδη

Φωτογραφία αρχείου από άσκηση της Εθνικής Φρουράς. Φωτογραφία ΚΥΠΕ.Φωτογραφία αρχείου από άσκηση της Εθνικής Φρουράς. Φωτογραφία ΚΥΠΕ.

«Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης εκτός του ότι με δική του ευθύνη έχει απογυμνώσει την Εθνική Φρουρά και την έχει αφήσει χωρίς την απόκτηση κανενός σύγχρονου οπλικού συστήματος για το σωστό εκσυγχρονισμό και τη σωστή αναδιοργάνωση της, τώρα έχει αφήσει γυμνούς και τους Εθνοφρουρούς».

Αυτό δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ανδρέας Παπαπαύλου, και πρόσθεσε: «Ο υπουργός Άμυνας έπρεπε να είχε μεριμνήσει έγκαιρα για να προμηθευτούν οι Εθνοφρουροί με πουλόβερ, τζάκετ και αδιάβροχα, έτσι όπως προβλέπει η χειμερινή στολή. Ο ίδιος μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέφερε ότι οι εθνοφρουροί θα πρέπει να κατεβάζουν τα μανίκια κάτω αν επικρατεί ψύχρα».

«Επιτέλους, ο κ. Φωκαΐδης θα έπρεπε να κατεβάσει τα μανίκια κάτω και να ασχοληθεί σοβαρά με τη σωστή αναδιοργάνωση, και την ανύψωση του ηθικού του προσωπικού της Εθνικής Φρουράς» τόνισε καταληκτικά ο κύριος Παπαπαύλου.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/10/2017 13:47

Be the first to comment on "«Γυμνή η Εθνική Φρουρά, γυμνοί και οι εθνοφρουροί»: Η Αλληλεγγύη κατηγορεί Φωκαΐδη"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*