“Για εκκωφαντική σιωπή για τα δάνεια της ΝΔ” εγκαλεί τον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

«Μνημείο άγνοιας, θράσους και ακραίου νεοφιλελευθερισμού», οι προτάσεις του Κυρ. Μητσοτάκη για την υγεία, λέει το αρμόδιο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ «Μνημείο άγνοιας, θράσους και ακραίου νεοφιλελευθερισμού», οι προτάσεις του Κυρ. Μητσοτάκη για την υγεία, λέει το αρμόδιο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τα χρέη της ΝΔ καλεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτακη, μετά από δημοσίευμα βάσει του οποίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε σε κινήσεις προκειμένου να διαγραφούν κομματικά χρέη ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Κουμουνδουρου σημειώνει, «η σιωπή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τα δάνεια του κόμματός του, είναι εκκωφαντική. Δύο μέρες μετά το δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο σχετικά με παρασκηνιακές κινήσεις που φέρεται να έχει κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., προκειμένου να διαγραφούν τα δάνεια του κόμματός του, τα οποία ανέρχονται στα 200 εκατομμύρια ευρώ, και ακόμα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση για το αληθές ή όχι του συγκεκριμένου δημοσιεύματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει απαντήσεις τονίζοντας, «αντί να παίζει κρυφτό, όπως έκανε στη συνέντευξη Τύπου στη Δ.Ε.Θ. την περασμένη Κυριακή, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει, έστω και σήμερα, σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις: Επιχείρησε ή όχι να διαγράψει τα δάνεια της Ν.Δ.; Με ποιο τρόπο σκοπεύει να χειριστεί τα χρέη του κόμματος του;».

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

19/09/2017 15:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "“Για εκκωφαντική σιωπή για τα δάνεια της ΝΔ” εγκαλεί τον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*