Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο ενόψει της νέας Διάσκεψης για το Κυπριακό στην Ελβετία

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου, ενόψει και της νέας διάσκεψης για το Κυπριακό, στην Ελβετία. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ.Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου, ενόψει και της νέας διάσκεψης για το Κυπριακό, στην Ελβετία. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ.

Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Κυριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος θα ενημερώσεις για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της επανασύγκλησης της Διάσκεψης για την Κύπρο, στις 28 Ιουνίου, στο Crans Montana της Ελβετίας.

Στη σημερινή συνεδρία παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης οι πρώην πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και Γιώργος Βασιλείου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο αντιπρόεδρος της Αλληλεγγύης Πόλυς Παλλήκαρος, ο πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας και ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά τη συνεδρία, προτίθεται να καλέσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων να τον συνοδεύσουν στο ελβετικό θέρετρο.

19/06/2017 09:43 / ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Be the first to comment on "Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο ενόψει της νέας Διάσκεψης για το Κυπριακό στην Ελβετία"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*