Κατάληψη στο υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποιούν εργαζόμενοι σε Δήμους

Μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ πραγματοποιούν κατάληψη στο Υπουργείο Εσωτερικών , Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017. Σε κατάληψη του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη στο προχώρησαν από νωρίς το πρωί συνδικαλιστές της ΠΟΕ – ΟΤΑ για το ζήτημα των συμβασιούχων συναδέλφων τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής ΣαίταςΜέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ πραγματοποιούν κατάληψη στο Υπουργείο Εσωτερικών , Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017. Σε κατάληψη του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη στο προχώρησαν από νωρίς το πρωί συνδικαλιστές της ΠΟΕ – ΟΤΑ για το ζήτημα των συμβασιούχων συναδέλφων τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Κατάληψη στον 3ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, όπου βρίσκεται το γραφείο του Πάνου Σκουρλέτη, πραγματοποιούν από τις 7 το πρωί, εργαζόμενοι στους δήμους.

Οι εργαζόμενοι εισέβαλαν στο κτίριο, ανάρτησαν πανό που γράφει “καμία απόλυση συμβασιούχων. Φτάνει πια η κοροϊδία” και έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχουν προαναγγείλει μπαράζ κινητοποιήσεων αυτήν την εβδομάδα, για το ζήτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους.

19/06/2017 09:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Κατάληψη στο υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποιούν εργαζόμενοι σε Δήμους"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*