“Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί” λέει η Μόνικα

Italian actress/cast member Monica Bellucci poses for photographs during the photocall of the movie 'On the milky road' in Rome, Italy, 08 May 2017. The movie will be released in Italian theaters on 11 May 2017.  EPA/ANGELO CARCONIItalian actress/cast member Monica Bellucci poses for photographs during the photocall of the movie 'On the milky road' in Rome, Italy, 08 May 2017. The movie will be released in Italian theaters on 11 May 2017. EPA/ANGELO CARCONI

Θα είναι η οικοδέσποινα της τελετής έναρξης του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών που αρχίζει την προσεχή Τετάρτη. Στα 52 της χρόνια, η Μόνικα Μπελούτσι δηλώνει ότι έχει αποδεχθεί να βλέπει το πρόσωπό της να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Παρότι, όπως τονίζει, “λέει ευχαριστώ στις επιδιορθωτικές κινήσεις”.

“Όταν βλέπω την ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα (“On the Milky Road”, στην οποία η Μπελούτσι παίζει έναν από τους δύο βασικούς ρόλους), βλέπω ότι έχω ρυτίδες παντού γύρω από τα μάτια. Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω το πρόσωπό μου που άλλαξε στην οθόνη”, είπε η ιταλίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο AFP.

“Ωστόσο, το βλέπω με συμπάθεια. Δεν λέω στον εαυτό μου ‘Ω Θεέ μου!, είναι τερατώδες’. Όχι, το βρίσκω γοητευτικό”, προσθέτει η “Bellissima”, όπως την αποκαλούν, στο πρόσωπο της οποίας διακρίνονται πλέον μερικές ρυτίδες.

“Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί. Πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό. Ίσως σε δέκα χρόνια να είμαι τερατώδης και να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα είμαι γεμάτη από ρυτίδες. Αλλά επί του παρόντος, το αποδέχομαι”.

Α.Γεωργίου,  ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Be the first to comment on "“Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί” λέει η Μόνικα"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*