Τι συμβαίνει με τον Τζέιμς Μποντ; Ο Ντάνιελ Κρεγκ “προτιμά να κόψει τις φλέβες του”!

British actor/cast member Daniel Craig poses during the photocall of 'Spectre' at the Grand Rex cinema in Paris, France, 29 October 2015. The movie will be released in French theaters on 11 November.  EPA/IAN LANGSDONBritish actor/cast member Daniel Craig poses during the photocall of 'Spectre' at the Grand Rex cinema in Paris, France, 29 October 2015. The movie will be released in French theaters on 11 November. EPA/IAN LANGSDON

Δεν φαίνεται να παίρνει τέλος η ιστορία με τη συνέχιση της κινηματογραφικής σειράς του Τζέιμς Μποντ. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η 24η περιπέτεια του θρυλικού πράκτορα 007 όλοι ασχολούνται με το πότε θα γυριστεί η νέα ταινία και φυσικά ποιος θα ενσαρκώσει τον Βρετανό πράκτορα.

Βέβαια, ευθύνη σε αυτό έχει και ο Ντάνιελ Κρεγκ που πριν καλά –καλά τελειώσουν τα γυρίσματα του Spectre έσπευσε να δηλώσει ότι «προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου παρά να ξαναπαίξω τον Μποντ».

Από τότε έχουν γραφτεί δεκάδες ρεπορτάζ για το ποιος μπορεί να είναι ο διάδοχός του, μέχρι που πριν από λίγους μήνες φήμες ήθελαν τον Ντάνιελ Κρεγκ να συμφώνησε με την παραγωγό της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς Μπάμπαρα Μπρόκολι και να δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην 25η συνέχεια της ταινίας, η οποία θα είναι η 5η δική του ταινία Μποντ.

Λάμπρος Παπαθανασίου , ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Be the first to comment on "Τι συμβαίνει με τον Τζέιμς Μποντ; Ο Ντάνιελ Κρεγκ “προτιμά να κόψει τις φλέβες του”!"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*