Η Μόσχα δεν γνωρίζει τίποτα για επικείμενη επίσκεψη Τίλερσον στη Ρωσία, λέει το Κρεμλίνο!

Η Ρωσία συνέστησε σήμερα στους πολίτες της να αποφεύγουν να μεταβαίνουν στη Βρετανία λόγω του "επιπέδου της τρομοκρατικής απειλής" στη χώρα, μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους και προκάλεσε 75 τραυματίες στο Μάντσεστερ. EPA/MAXIM SHIPENKOVΗ Ρωσία συνέστησε σήμερα στους πολίτες της να αποφεύγουν να μεταβαίνουν στη Βρετανία λόγω του "επιπέδου της τρομοκρατικής απειλής" στη χώρα, μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους και προκάλεσε 75 τραυματίες στο Μάντσεστερ. EPA/MAXIM SHIPENKOV

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε ότι δεν έχει πληροφορίες για πιθανή επίσκεψη στη Ρωσία του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Χθες Δευτέρα πηγές είχαν δηλώσει στο Reuters ότι ο Τίλερσον επρόκειτο να μην παραστεί στη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ τον Απρίλιο προκειμένου να είναι παρών κατά την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στις ΗΠΑ και ότι τον ίδιο μήνα θα επισκεπτόταν τη Ρωσία.

Μάλιστα, το Reuters σχολίαζε ότι πρόκειται για δύο κινήσεις που δείχνουν μια στάση την οποία οι σύμμαχοί του ίσως να μεταφράσουν ως ότι οι ΗΠΑ επιλέγουν τη Μόσχα από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Η συνάντηση των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ είναι προγραμματισμένη για τις 5-6 Απριλίου αλλά τις ίδιες ημέρες στις ΗΠΑ θα βρεθεί ο κινέζος πρόεδρος.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερο τηλεγράφημα του Reuters, ο Ριαμπκόφ δήλωσε: “Δεν γνωρίζω τίποτα περί επίσκεψης στη Μόσχα του αμερικανού ΥΠΕΞ”.

21/03/2017 08:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Μόσχα

Be the first to comment on "Η Μόσχα δεν γνωρίζει τίποτα για επικείμενη επίσκεψη Τίλερσον στη Ρωσία, λέει το Κρεμλίνο!"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*