“Λογικές δυσκολίες”: Αυτό βρήκε μόνο να πει η Κομισιόν για τα τσαλίμια Ακιντζί;

Οι διαπραγματεύσεις για τη λύση του Κυπριακού είναι λογικό να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αλ. Βιντερστάι. EPA/MARCEL VAN HOORNΟι διαπραγματεύσεις για τη λύση του Κυπριακού είναι λογικό να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αλ. Βιντερστάι. EPA/MARCEL VAN HOORN

Την άποψη ότι οι διαπραγματεύσεις για τη λύση του Κυπριακού είναι λογικό να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου, στις Βρυξέλλες, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλεξάντερ Βιντερστάιν.

Κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ο κ. Βιντερστάιν σημείωσε πως οι διαπραγματεύσεις για τη λύση του Κυπριακού είναι όντως δύσκολες και είναι φυσικό να υπάρχουν υψηλά και χαμηλά σημεία κατά τη διάρκειά τους.

Επιπλέον, ο ίδιος τόνισε πως η Επιτροπή συνεχίζει να ενθαρρύνει τις δύο πλευρές να ξεπεράσουν αυτό το περιστατικό και να συνεχίσουν το συντομότερο τις διαπραγματεύσεις, ώστε να βρεθεί μία λύση το συντομότερο δυνατό, υπογραμμίζοντας πως εάν όλοι εργαστούν σκληρά, η λύση είναι δυνατή.

17/02/2017 14:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Χρ. Βασιλάκη
Βρυξέλλες

Be the first to comment on "“Λογικές δυσκολίες”: Αυτό βρήκε μόνο να πει η Κομισιόν για τα τσαλίμια Ακιντζί;"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*