Όχι στην έκδοση για ακόμα 2 Τούρκους στρατιωτικούς εισηγήθηκε ο εισαγγελέας

Οι δύο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς (3-A & 3-Δ) προσέρχονται συνοδευόμενοι από αστυνομικούς στον Άρειο Πάγο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017. Στα Ποινικά Τμήματα του Αρείου Πάγου συνεχίζεται σήμερα η συζήτηση των αναιρέσεων της δεύτερης ομάδας Τούρκων αξιωματικών, η οποία ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου, κατά των εφετειακών αποφάσεων, που αφορούν την έκδοση των οκτώ Τούρκων, οι οποίοι, μια ημέρα μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα, προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με στρατιωτικό ελικόπτερο. ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος ΜπελτέςΟι δύο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς (3-A & 3-Δ) προσέρχονται συνοδευόμενοι από αστυνομικούς στον Άρειο Πάγο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017. Στα Ποινικά Τμήματα του Αρείου Πάγου συνεχίζεται σήμερα η συζήτηση των αναιρέσεων της δεύτερης ομάδας Τούρκων αξιωματικών, η οποία ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου, κατά των εφετειακών αποφάσεων, που αφορούν την έκδοση των οκτώ Τούρκων, οι οποίοι, μια ημέρα μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα, προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με στρατιωτικό ελικόπτερο. ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο εισαγγελέας της έδρας του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, εισηγήθηκε σήμερα να μην εκδοθούν στην γείτονα χώρα δύο ακόμη Τούρκοι στρατιωτικοί, οι Ουγκούρ Ουτσάν και Αμπντουλάχ Γετίκ.

Ο κ. Βουρλιώτης επισήμανε ότι οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί δεν μπορούν να εκδοθούν, καθώς κινδυνεύουν στην Τουρκία. Όπως είναι γνωστό οι Τούρκοι στρατιωτικοί μια ημέρα μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα, προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με στρατιωτικό ελικόπτερο.

11/01/2017 15:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Όχι στην έκδοση για ακόμα 2 Τούρκους στρατιωτικούς εισηγήθηκε ο εισαγγελέας"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*