Τερματισμό συνομιλιών και καταγγελία Τουρκίας στο ΣΑ του ΟΗΕ ζητά η “Αδούλωτη Κερύνεια”

Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών, ζητά το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια. Φωτογραφία Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών, ζητά το Σωματείο "Αδούλωτη Κερύνεια".Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών, ζητά το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια. Φωτογραφία Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών, ζητά το Σωματείο "Αδούλωτη Κερύνεια".

Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών και την καταγγελία της Τουρκίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας προκειμένου να αποτραπεί “η διολίσθηση και η καταστροφική κατάληξη” στο Κυπριακό, εισηγείται το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Το Σωματείο, με ανακοίνωση του, προειδοποιεί, μεταξύ άλλων, ότι όσο συνεχίζεται ο δικοινοτικός διάλογος για λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, θα βαθαίνει η διολίσθηση στο Κυπριακό, θα μετατρέπονται τα κατοχικά δεδομένα σε κατοχικά τετελεσμένα και θα πολλαπλασιάζονται οι υποχωρήσεις προς τον κατακτητή.

Το Σωματείο αναφέρει ότι για την αποτροπή όλων των πιο πάνω θα πρέπει να τερματιστούν οι δικοινοτικές συνομιλίες και να προσφύγουμε στο Συμβούλιο Ασφαλείας, καταγγέλλοντας την Τουρκία ότι συνεχίζει την παράνομη κατοχή εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας και παραβιάζει τα ανθρώπινα και κρατικά μας δικαιώματα.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Be the first to comment on "Τερματισμό συνομιλιών και καταγγελία Τουρκίας στο ΣΑ του ΟΗΕ ζητά η “Αδούλωτη Κερύνεια”"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*